Λέτε; Aν οι φήμες είναι αληθινές, τότε μιλάμε για το πιο hot ζευγάρι του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Λέτε; Aν οι φήμες είναι αληθινές, τότε μιλάμε για το πιο hot ζευγάρι του Hollywood

Ποιοι είναι και πώς γνωρίστηκαν;

H αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι οι stars οι οποίοι έχουν γνωριστεί σε κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά πλατό και έχουν ερωτευτεί, και οι συγκεκριμένοι δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, μιας και είναι 2 από τους πιο σέξι ηθοποιούς αυτή τη στιγμή οι οποίοι τυγχάνει να είναι και προσφάτως χωρισμένοι.

Αναφερόμαστε στους Jon Hamm και January Jones, τους πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς «Mad Men», οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό. Ως γνωστόν, ο Hamm χώρισε πρόσφατα από την 11 χρόνων σχέση του με την Jennifer Westfeldt, της οποίας ράγισε την καρδιά (το τέρας).

858e083b7f99c4bf5ae4dc093cf638 ac453

Και μιας και ο Jon είναι και επίσημα χωρισμένος, όπως και η January, οι δύο συνάδελφοι είπαν να απολαύσουν τον έρωτά τους, και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μιλάνε στο τηλέφωνο καθημερινά, ενώ για τα ρομαντικά ραντεβού τους επιλέγουν, απόμερα μαγαζιά προκειμένου να είναι προφυλαγμένοι από αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ήρθαν κοντά αμέσως μετά την αποτοξίνωση του Hamm από το αλκοόλ, καθώς η Jones τον στήριξε ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές του. Για την ώρα κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αλλά αν όντως είναι αλήθεια, μιλάμε για ένα από τα σέξι ζευγάρια των τελευταίων χρόνων!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια.