Η Fergie με δημιουργία by Christoforos Kotentos

Η Fergie με δημιουργία by Christoforos Kotentos

Η διάσημη ποπ σταρ επέλεξε να εμφανιστεί με φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή σε μεγάλο event στη Νέα Υόρκη.

Μπορεί να κοροϊδεύουμε και να κοιτάζουμε με μισό μάτι όσους Έλληνες «celebrities» βγαίνουν κατά καιρούς και κομπάζουν για υποτιθέμενες διεθνείς καριέρες, οι οποίες ζήτημα είναι να φτάνουν μέχρι τα βαλκανικά σύνορα, στην περίπτωση όμως του Χριστόφορου Κοτέντου τα πικρόχολα σχόλια απαγορεύονται.

Ο σχεδιαστής μόδας και κατά περιόδους κριτής του Next Top Model, έχει αποδείξει αρκετές φορές την επιτυχία που έχουν οι δημιουργίες του τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και αυτή τη φορά έρχεται η ίδια η Fergie των Black Eyed Peas να επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε ένα show την προηγούμενη εβδομάδα στο Terminal 5 μαζί με τους Black Eyed Peas, για λογαριασμό του MTV, όπου και εμφανίστηκε με φόρεμα του Χριστόφορου Κοτέντου, συνδυασμένο με γόβες και τζάκετ Balmain.

Μετά το show η Fergie βρέθηκε με τον σχεδιαστή του οίκου Calvin Klein, Francisco Costa και την Anna Sui, όπου και έπιασαν κουβέντα για τη μόδα και τις τελευταίες κολεξιόν. Ελπίζουμε να είπε ένα-δυο καλά λόγια και για τον Χριστόφορο.