Είναι παράνομο ζευγάρι η Scarlett Johansson και ο Matthew McConaughey;

Γωγώ Φούντα
Είναι παράνομο ζευγάρι η Scarlett Johansson και ο Matthew McConaughey;

Οι φήμες καίνε τους παντρεμένους σταρ

Έχουμε να το λέμε: Το αγαπημένο μας Hollywood δεν μας αφήνει ποτέ παραπονεμένους, ούτε από νέα ούτε από σκάνδαλα. Οπότε, εκεί που έχουμε πείσει τους εαυτούς μας, ότι εντάξει αυτή είναι μία νεκρή και ήσυχη περίοδος, διότι υπάρχει και αρκετή κατάνυξη λόγω των ημερών, έρχεται το νέο αυτό σκάνδαλο, να δώσει... νόημα και λόγο ύπαρξης στα tabloids.

Λοιπόν, σύμφωνα με φήμες, ο Matthew McConaughey και η Scarlett Johansson τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει ιδιαιτέρως κοντά, με αποτέλεσμα η Camilla Alves, να είναι έξαλλη και φυσικά να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι δύο stars, εκτός του ότι είναι φίλοι, συνεργάζονται και στη νέα animation ταινία, με τίτλο «Sing».

scarlett johansson and matthew mcconaughey in new dolce and gabbana the one ad by peter lindbergh bb19e

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η συνεργασία τους, τους έχει φέρει αρκετά κοντά, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες μαζί, κάτι που φαίνεται αρκετά ύποπτο στη σύζυγο του Matthew η οποία τους την έχει στημένη. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι οι δύο ηθοποιοί είναι τόσο ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι στους συζύγους τους, που είναι κάτι περισσότερο από απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο χρόνος θα δείξει.