Η star αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο της και δακρύζει μπροστά στην κάμερα

Γωγώ Φούντα
Η star αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο της και δακρύζει μπροστά στην κάμερα

Xωρισμός μέσα στις γιορτές; Σκληρό!

Kαι πάνω που λες ότι είναι Χριστούγεννα, και ότι η αγάπη θα έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων, δε σταματάμε να ακούμε για χωρισμούς και διαζύγια, τα οποία όσο να πεις, είναι αρκετά στενάχωρα, ακόμα κι αν αναφερόμαστε σε διάσημα ζευγάρια, τα οποία ουδέποτα γνωρίσαμε και ούτε πρόκειται φυσικά.

Η λαίλαπα των χωρισμών λοιπόν, φαίνεται ότι παρέσυρε και τη Cheryl Fernandez-Versini η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στο γάμο της με τον Jean-Bernard. Μάλιστα, έχει επηρεαστεί τόσο πολύ, που στο Σαββατιάτικο επεισόδιο του Χ Factor, ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα του Love Is A Losing Game, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

2F18697000000578 3355623 image a 1 1449821745022 58c10

Άτομα από το στενό της περιβάλλον, υποστηρίζουν ότι τα δάκρυά της ήταν εξαιτίας, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το σύζυγό της, τα οποία την επηρεάζουν πολύ. To διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 17 μήνες, ενώ η τελευταία του δημόσια εμφάνιση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

Πάντως να πούμε γενικά ότι η Cheryl δεν είναι και η πιο τυχερή γυναίκα στα ερωτικά της, αν αναλογιστεί κανείς και το επεισοδιακό της διαζύγιο από τον Ashley Cole.