Είναι αυτή η πιο αναίσθητη σταρ του Hollywood; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Είναι αυτή η πιο αναίσθητη σταρ του Hollywood;  Διαβάστε και θα καταλάβετε!
Μάλλον ξεπέρασε τα όρια!

Μπορεί να φαίνεται μία από τις πιο γλυκές και ευγενικές παρουσίες του Hollywood , όμως τελικά, κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο... αναίσθητης σταρ, ύστερα από τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα. Ο λόγος για την Elizabeth Olsen, αδερφή των Mary Kate και Ashley, που αποφάσισε να χωρίσει τον σύντροφό της, Boyd Holbrook, μέσω ... τηλεφώνου και μάλιστα, επέλεξε να το κάνει σε μία από τις πιο δυσάρεστες μέρες για τον διάσημο ηθοποιό.

elizabeth olsen ends engagement 6b32f


Τη μέρα λοιπόν, που ο κολλητός του φίλος, ο φωτογράφος David Armstrong, έφυγε από τη ζωή, πριν από περίπου ένα χρόνο, η 26χρονη σταρ αποφάσισε πως ήταν η... κατάλληλη στιγμή για να δώσει τέλος στον αρραβώνα αυτό. Ο Boyd αποκάλυψε το γεγονός σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Την ίδια μέρα που ο καλύτερός μου φίλος πέθανε, δέχτηκα μία κλήση από την κοπέλα μου, που μου ανακοίνωσε πως θέλει να χωρίσουμε».

elizabeth1 z baec4


Αναμφίβολα, η μέρα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του ως μία από τις χειρότερες στιγμές του. Η Elizabeth φαίνεται πως δεν το «έχει» και πολύ με το σωστό timing!

Διαβάστε ακόμη:

Αλέξης Γεωργούλης: Όσα είπε για τη σχέση του την Τόνια Σωτηροπούλου

Βλέπουμε καλά; Το πρώην διάσημο ζευγάρι διασκεδάζει με κοινή έξοδο!