Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μετά το χαμό με τα... σκελετωμένα χέρια της

Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μετά το χαμό με τα... σκελετωμένα χέρια της

Αυτή τη φορά είπε να κάνει τη διαφορά

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με την Angelina Jolie, η οποία μέρα με τη μέρα εμφανίζεται ολοένα και πιο αδύνατη. Οι πρόσφατες φωτογραφίες της από την Καμπότζη ήταν... σοκαριστικές (δείτε τις εδώ). Τα χέρια της star ήταν στην κυριολεξία σκελετωμένα.


Και σα να μην έφτανε η εμφάνιση αυτή, έρχεται και το δημοσίευμα του National Enquirer και προκαλεί νέο πανικό. Σύμφωνα με το περιοδικό, η Angie ζυγίζει πια 40 κιλά και ο κίνδυνος να πεθάνει είναι μεγάλος. Το ακόμη πιο τρελό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο εξώφυλλο έκανε λόγο και για καρκίνο.


Αλήθεια πού βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός αυτό το διάστημα και πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα αυτά δημοσιεύματα;

angelina jolie kids cambodia 36 e3789

Οι paparazzi, λοιπόν, την συνέλαβαν στις 11 Δεκέμβρη, στην Καμπότζη, ενώ επιβιβαζόταν στο ιδιωτικό της τζετ μαζί με τα παιδιά της, Shiloh, Maddox και Pax. Η Angelina όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν πυρετωδώς για τη νέα της ταινία First They Killed My Father και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη βάση της.

Όσο για τη νέα της εμφάνιση; Κάλυψε τα χέρια της με μακριά μανίκια και έκρυψε την αδυνατισμένη της φιγούρα μέσα σε ένα φαρδύ φόρεμα. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά και να ξεπεράσει ό,τι την ταλαιπωρεί. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Αυτό είναι το νέο tattoo της Angelina Jolie! Μαντεύετε τον συμβολισμό του;