Βόμβα μεγατόνων: Μόλις αποκαλύφθηκε νέο διάσημο ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood

Βόμβα μεγατόνων: Μόλις αποκαλύφθηκε νέο διάσημο ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood

Με πρωταγωνίστρια μια πολύ ήρεμη star που δεν έχει προκαλέσει ποτέ

Σταματημό δεν έχουν οι stars στο μακρινό Hollywood. Παράπονο δεν έχουμε, δε μας αφήνουν ποτέ να βαρεθούμε. Κάθε εβδομάδα όλο και κάποια νέα είδηση χωρισμού, γάμου, εγκυμοσύνης θα υπάρχει. Το σημερινό νέο όμως μας ξεπερνά!

Πραγματικά από την συγκεκριμένη διάσημη ηθοποιό δε θα περιμέναμε ποτέ να εμπλακεί σε σκάνδαλο. Βλέπετε είναι τόσο ήρεμη που δε θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό πως θα κεράτωνε τον επί 9 ολόκληρα χρόνια σύντροφό της.

Ο λόγος για την Diane Kruger, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να φιλιέται με τον ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Sky, Norman Reedus.

norman reedus and diane kruger 0a3f9

Diane και Norman σε πρεμιέρα της ταινίας τους Sky.


Λέγεται, λοιπόν, ότι ο Reedus και η Kruger βγήκαν ρομαντικό ραντεβού σε bar στο East Village την περασμένη Παρασκευή, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα. Κι ενώ στην αρχή το κλίμα φαινόταν φιλικό (συζητούσαν και γελούσαν όλη την ώρα) στην πορεία μετατράπηκε σε... ερωτικό. Η Diane σηκώθηκε από την θέση της και στάθηκε μπροστά του. Το παράνομο ζευγάρι αντάλλασε φιλιά και χάδια όλο το βράδυ. Μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες η Diane ήταν πολύ πιο επιθετική και παθιασμένη από ότι ο Norman.

Όσο για τον σύντροφό της Joshua Jackson; Βρίσκεται στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ Years of Living Dangerously για το National Geographic. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να πήρε ήρεμα τα δημοσιεύματα αυτά.

2F292B4D00000578 0 image m 36 1450120744598 2e0dc

Εδώ με τον σύντροφό της Johsua Jackson

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν! Οι εκπρόσωποι της Diane Kruger πάντως μίλησαν στην DailyMail και φυσικά διέψευσαν τις φήμες αυτές. Stay tuned...

Διαβάστε ακόμα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης παντρεύονται: Ιδού η απόδειξη