Δείτε τους! Η οικογένεια West στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο της μέλος!

Δείτε τους! Η οικογένεια West στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο της μέλος!

Kim και Kanye κάνουν τις βόλτες τους με τα δυο τους παιδιά!

Μόλις δύο εβδομάδες ύστερα από τη γέννηση του γιου τους, Saint, η οικογένεια West έκανε την πρώτη της έξοδο, μαζί με τον νέο της μέλος. Η Kim Kardashian φαίνεται να δίνει πλέον όλη της την ενέργεια στην οικογένειά της, μιας και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, και φυσικά, ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε πιο ευτυχισμένη και φρέσκια από ποτέ, παρά την κούραση της γέννας, που πέρασε πολύ πρόσφατα.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, η 35χρονη σταρ συνοδευόταν από τον Kanye West, την δίχρονη κόρης τους, North, αλλά και τον μικρούλη Saint. Η διάσημη οικογένεια έκανε τις βόλτες της, με την Kim να κρατά στην αγκαλιά της τη μεγάλη της κόρη, ενώ ο περήφανος πατέρας, Kanye, κουβαλούσε το καθισματάκι που μετέφερε το νεογέννητο γιο τους.

7 2e5c4
6 f2186
5 b29e9
4 1c75a
3 f8243
2 3d9c6
1 5d68c

Οι δύο γονείς δείχνουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, τώρα που η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε για τα καλά, ενώ απέφυγαν να απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό ο μικρούλης, πράγμα που λογικά θα γίνει σύντομα, μιας και... Κim είναι αυτή. Τα δύο παιδιά της φαίνεται πως της έχουν αλλάξει τις προτεραιότητές της και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός της, όμως... οι παλιές καλές συνήθειες δεν αλλάζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kourtney Kardashian μας δείχνει τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα του σπιτιού της

53 ετών και τόσο λαμπερή: Αυτή την εμφάνιση της Demi Moore θα την ζήλευε και μια 20χρονη!