Andrea Osvart: Θα έκανε σχέση και στην πραγματικότητα με άτομο άλλης κουλτούρας;

Andrea Osvart: Θα έκανε σχέση και στην πραγματικότητα με άτομο άλλης κουλτούρας;

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος», που ερωτεύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλύπτει

Η συμμετοχή της στην τελευταία κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλο κόσμος», μας έκανε να θέλουμε να την γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα, όμως η πορεία της Andrea Osvart δεν ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά μετρά χρόνια, ενώ μέσα σε αυτά, έχει μετρήσει μεγάλες συνεργασίες, με τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, ανάμεσα σε αυτούς, ο Brad Pitt και ο Robert Redford. Η Ουγγαρέζα καλλονή, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο,ενώ η στροφή της στα κινηματογραφικά πλατό δεν άργησε να έρθει, μιας και η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντοτε η υποκριτική.

3a04147557a848f0cbadc4f0d7dc682f ee442

Στην νέα αυτή ταινία, «ζει» έναν θυελλώδη έρωτα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που συναντά εντελώς τυχαία. Θα μπορούσε όμως ποτέ να ερωτευτεί, στην πραγματικότητα, κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού;

ANDREA OSVART 2 614bb

«Ναι, θεωρώ πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να είσαι μαζί με κάποιον που δεν μιλά τη γλώσσα σου και έχει διαφορετική κουλτούρα. Έχει κάτι το εξωτικό μια τέτοια σχέση και το γεγονός πως ποτέ δεν θα τον καταλάβεις απόλυτα είναι με τον τρόπο του συναρπαστικό», απαντά η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό People.

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πιστεύουμε ότι το λέμε, αλλά η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashians είναι...υπέροχη

Συλλεκτικό: 10 αξέχαστες χριστουγεννιάτικες κάρτες της οικογένειας Kardashian