Το Game of Thrones θα καθυστερήσει... κι άλλο!

Το Game of Thrones θα καθυστερήσει... κι άλλο!

Η είδηση που αναστάτωσε τους fans

Πάνω εκεί που νομίζαμε πως πλησιάζει επιτέλους η ημερομηνία που θα μάθουμε τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο/το επόμενο βιβλίο του Game of Thrones, o George R.R. Martin φαίνεται να έχει βάλει σκοπό της ζωής του να εκνευρίσει το κοινό του.

Δες επίσης: Game of Thrones: Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τη μεγαλύτερη θεωρία για τον Jon Snow!

Το "Winds of Winter" το έκτο βιβλίο της πολύ δημοφιλούς σειράς, "A Song of Ice and Fire", ήταν προγραμματισμένο να βγει στην αγορά πριν από την έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO, τον Απρίλιο του 2016. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προβλέπεται να συμβεί, αφού σε ακόμη μια ανάρτηση που έκανε ο συγγραφέας στο προσωπικό του blog, αναφέρει πως έχει ήδη χάσει δύο προθεσμίες για το βιβλίο, πράγμα που σημαίνει πως σίγουρα οι αναγνώστες δε θα έχουν στα χέρια τους το έκτο μυθιστόρημα πριν από την πρεμιέρα του GoT.

Η πρώτη προθεσμία ήταν τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η δεύτερη, στα τέλη Δεκέμβρη. "Όσο μεγάλωναν οι υποψίες πως δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, τόσο πιο πολύ δυσκολευόμουν. Πιο λίγες οι μέρες, πιο πολύ το στρες και πιο αργός ο ρυθμός του γραψίματός μου", έγραψε ο Martin.

Ακόμη, όμως κι αν ο ίδιος δεν καταφέρει να ολοκληρώσει σύντομα το μυθιστόρημά του, το Game of Thrones θα κάνει κανονικά την πρεμιέρα του τον Απρίλιο. Υπομονή...