Αξίζει να το δεις: Το νέο βίντεο κλιπ της Taylor Swift είναι στ' αλήθεια υπέροχο

Αξίζει να το δεις: Το νέο βίντεο κλιπ της Taylor Swift είναι στ' αλήθεια υπέροχο

Οι τέσσερις εποχές συνυπάρχουν στο νέο hit της διάσημης ποπ σταρ

Μετά από το δυναμικό και γεμάτο super-ηρωίδες, "Bad Blood", αλλά και το ρομαντικό "Wildest Dreams", η Taylor Swift αποφάσισε να αφήσει πίσω της το 2015 και να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με ένα βίντεο κλιπ αρκετά διαφορετικό απ' όσα έχει κάνει ως τώρα. Το τραγούδι, που έχει τίτλο "Out of the Woods", φημολογείται πως αφορά το πρώην αγόρι της, Harry Styles και είναι μια ακόμη σίγουρη ποπ επιτυχία της Swift.

Δες επίσης: Η Taylor Swift γνώρισε τη σωσία της στην Αυστραλία!

"Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ ενδιαφέροντα όταν δουλεύεις (με τη Swift) είναι πως θα δει μαζί μου το μοντάζ όταν γυρίζουμε το βίντεο(γιατί κάνω edit όταν γυρίζω). Ξέρει πώς θα τοποθετήσω τα πάντα στο πλάνο και μπορώ να δω το μυαλό της να παίρνει στροφές και να βλέπει τα κομμάτια να μπαίνουν στη θέση τους όπως κι εγώ... είναι πολύ σπάνιο", είπε για εκείνη ο σκηνοθέτης, Joseph Kahn στο BreatheHeavy.


Στο βίντεο η τραγουδίστρια φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και "ταξιδεύει" από τις κορυφές ενός χιονισμένου βουνού, στην έρημο, κάνει βουτιές στον απέραντο ωκεανό και κυλιέται στη λάσπη ενός τροπικού δάσους(σε αυτές τις σκηνές μάλιστα, πρωταγωνιστεί η ίδια και όχι κάποιος κασκαντέρ).

Απολαύστε το!

{youtube}JLf9q36UsBk{/youtube}