5 πράγματα που δε γνώριζες για το Leonardo DiCaprio

5 πράγματα που δε γνώριζες για το Leonardo DiCaprio

Trivia για τον ηθοποιό που φέτος διεκδικεί(ξανά) το Όσκαρ

Τον γνωρίσαμε ως "Jack" στην ταινία "Τιτανικός", μια ταινία που πραγματικά εκτόξευσε την καριέρα του στην κορυφή. Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς μας και σε κάθε του φιλμ αποδεικνύει περίτρανα πως η επιτυχία του δεν είναι καθόλου τυχαία. Εκτός από τα μεγάλα blockbusters, που είναι γνωστά σε όλους, άγνωστες παραμένουν διάφορες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του. Ιδού, λοιπόν, τα 5 πράγματα που σίγουρα δε γνώριζες για το διάσημο ηθοποιό:

Δες επίσης: Χρόνια πολλά, Leonardo Dicaprio: 5 αξέχαστοι ρόλοι του ηθοποιού που γίνεται 41 ετών!

1. Ο Leo έχει δικό του νησί, το οποίο μάλιστα κόστισε 1,75 εκατομμύρια δολάρια. Στο μέλλον θέλει να το μετατρέψει σε ένα resort φιλικό προς το περιβάλλον.

2. Πώς πήρε το όνομά του; Φημολογείται πως η μητέρα του ερωτεύτηκε το όνομα "Leonardo" όταν κοιτούσε ένα πίνακα του Da Vinci. Το "Leonardo DiCaprio", μάλιστα, ήταν ένα όνομα που δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα στην αρχή κι ένας ατζέντης του πρότεινε να το αλλάξει σε "Lenny Williams"!

3. Ο DiCaprio έχει κάνει στο παρελθόν μια ταινία με τον Toby Maguire, το "Don's Plum". Η ταινία ήταν, σύμφωνα με εκείνον, τόσο κακή, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά, έτσι ώστε να μην προβληθεί ποτέ στους κινηματογράφους, ούτε να κυκλοφορήσει σε DVD στις Η.Π.Α.

4. Δεν έχει κάνει ποτέ του ναρκωτικά. Έτσι, όταν έπρεπε να παίξει στο "Λύκο της Wall Street", μέρος της προετοιμασίας του ήταν να μιλήσει σε έναν ειδικό.

5. Δεν μπορεί να τραγουδήσει, αφού δεν έχει καθόλου ωραία φωνή. "Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι προετοιμασμένος για να κάνω musical, αφού θεωρώ πως έχω άθλια φωνή", είχε δηλώσει την εποχή που ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann τον πρότείνε για το Moulin Rouge.