Το πείσμα της Angelina Jolie και η άρνηση των παιδιών της

Ερμιόνη Σαρρή
Το πείσμα της Angelina Jolie και η άρνηση των παιδιών της

Τι απόφαση έχουμε πάρει τα μικρά Bradgelina-κια;

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι άνθρωποι του κινηματογράφου. Αγαπούν πολύ τη δουλειά τους και προσπαθούν να είναι μοναδικοί σε κάθε νέα τους ταινία. Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά την επίσημη πρεμιέρα του «By The Sea» έρχεται η αποκάλυψη σχετικά με τα παιδιά τους. Τι έχουν δηλώσει στους γονείς τους και ποια ήταν η επόμενη κίνηση της μαμάς τους;

Τα παιδιά των Bradgelina δε θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα των διάσημων γονιών τους. Δε τους αρέσει η υποκριτική, οπότε καταλαβαίνετε πως μάλλον δε θα δούμε σε λίγα χρόνια το Pax να πρωταγωνιστεί σε κάποια νέα ταινία του σινεμά. Η Angie όμως δεν το βάζει κάτω, αφού πήγε στο στούντιο με τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τον Knox και έκαναν ηχογραφήσεις για τον Kung Fu Panda 3. Τα Bradgelina-κια έδωσαν τις φωνές τους σε μερικά panda της ταινίας και τα ονόματά τους θα βρίσκονται δίπλα σε αυτά των γνωστών ηθοποιών, όπως της Kate Hudson.

233FF73100000578 2838634 image 48 1416278773662 c8eeb b18b9
angelina jolie pitt november 2015 cover 01 c483b

Όπως δήλωσε η μαμά τους, ακόμη και αν εκείνα δε θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της υποκριτικής, εκείνη θέλησε να τους δώσει μία ακόμη εμπειρία από το χώρο αυτό. Στην αρχή ήταν κάπως ντροπαλά, αλλά μετά το διασκέδασαν.