Aυτό δεν το περιμέναμε: Είναι η Adele η πιο... αφερέγγυα star του κόσμου;

Γωγώ Φούντα
Aυτό δεν το περιμέναμε: Είναι η Adele η πιο... αφερέγγυα star του κόσμου;

Ναι είναι και ιδού οι αποδείξεις

Γενικότερα η Adele, όπως πιθανόν έχετε παρατηρήσει, λατρεύεται σαν θεά, οι θαυμαστές της πίνουν νερό στο όνομά της, το νέο της αλμπουμ «25» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, και οτιδήποτε κι αν κάνει και πει είναι αθεράπευτα κουλ. Βέβαια, μέχρι σήμερα, ήταν και μία ταλεντάρα, η οποία στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στο χάρισμα της φωνής της, με το κορμί της να έχει αρκετά παραπανίσια κιλά, χωρίς φυσικά αυτό να ενδιαφέρει κανέναν.

Και τώρα, έρχεται η Adele, το κορίτσι αυτό που ήταν πάντα υπεράνω στερεοτύπων και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Ο λόγος; Η νέα της φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να... γυμνάζεται! Το παράλογο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι η ίδια στο παρελθόν, έχει χαρακτηρίσει τη γυμναστική υπερβολικά βαρετή και ότι κυριολεκτικά τη σιχαίνεται. Κάτι που φυσικά χαροποιούσε πολλούς, μιας και τόλμαγε να τα βάλει με το πρότυπο της ψηλής, λεπτής και γυμνασμένης.

2FDBCC9600000578 3387974 Work it Adele shared an Instagram photo on Wednesday as she batt m 21 1452130340869 f2059

Και τώρα η Adele, φοράει τις φόρμες της και κάνει βάρη! Κι εμείς είμαστε μπερδεμένοι και ίσως προδωμένοι! Δηλαδή αν αρχίσει και η συγκεκριμένη να κάνει δίαιτα και γυμναστική, εμείς τι θα κάνουμε; Δεν μας τα λες καλά Adele γλυκιά μου.