50 Shades of Grey: Συντελεστής της ταινίας εξηγεί γιατί δεν ήταν όσο σέξι περιμέναμε

50 Shades of Grey: Συντελεστής της ταινίας εξηγεί γιατί δεν ήταν όσο σέξι περιμέναμε

Και αποκαλύπτει πως «θα μπορούσε να είναι πιο πρόστυχο»!

Χλιαρές ερμηνείες, σε μια ταινία που θα έπρεπε να είναι καυτή από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτή τη γεύση μας άφησε η πρώτη ταινία της σειράς "50 Αποχρώσεις του Γκρι" και μαζί μας συμφώνησαν πολλοί κριτικοί ταινιών, αλλά και απλοί θεατές της ταινίας. Την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται και η υπεύθυνη μοντάζ του φιλμ, η 90χρονη(ναι, 90χρονη) θρύλος του Hollywood Anne V. Coats(έχει κερδίσει Όσκαρ για την τεράστια επιτυχία "Ο Λώρενς της Αραβίας").

"Ήταν διασκεδαστικό. Μου έκανε εντύπωση που μου ζήτησαν να κάνω αυτήν την ταινία, αλλά νομίζω αυτό συνέβη επειδή έκανα το 'Unfaithful'(ερωτικό θρίλερ με τον Richard Gere και τη Diane Lane), το οποίο ήταν αρκετά σέξι", δήλωσε στο Hollywood Reporter για τις 50 Αποχρώσεις η Coates.

Διάβασε επίσης: Η τελευταία είδηση για τα sequels του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» θα ενθουσιάσει τους fans!

maxresdefault 04a91

Η περίφημη σκηνή "του φιλιού στο ασανσέρ" από την ταινία

Γιατί όμως η ταινία τελικά δεν ήταν όσο σέξι, όσο προκλητική και όσο ερωτική περίμενε το κοινό; Η ίδια έχει την απάντηση: "Κι εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι λιγάκι πιο πρόστυχη. Όσον αφορά το κομμάτι της δημιουργίας, ήταν αρκετά ενδιαφέρον, γιατί προσπαθούσαν να το κάνουν όσο πιο σέξι γινόταν και να πάρουν R Rating(σήμα καταλληλότητας για ηλικίες άνω των 17). Οπότε έπρεπε να είμαστε πολύ διακριτικοί και να παρακάμψουμε κάποιες από τις σκηνές".

Το sequel της ταινίας, με τίτλο "50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου, 2017.