Oops, αυτό πόνεσε! Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται τo σύντομο φλερτ του με τον Τyga

Oops, αυτό πόνεσε! Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται τo σύντομο φλερτ του με τον Τyga

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Kylie Jenner!

Τι κι αν είσαι πλούσια, διάσημη και όμορφη; Κάποια στιγμή έρχεται και για εσένα η στιγμή της απογοήτευσης και της απόρριψης. Κάτι τέτοιο συνέβη και ΠΑΛΙ στην Kylie Jenner, ύστερα από τις νέες αποκαλύψεις της Annalu Cardoso, του πανέμορφου μοντέλου από τη Βραζιλία, που ισχυρίζεται πως είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Tyga, τον περασμένο Δεκέμβριο. Μόνο που τότε, εκείνος βρισκόταν... σε σχέση με την 18χρονη σταρ.

Πηγές θέλουν το 23χρονο μοντέλο να παραδέχεται ανοιχτά το φλερτ που είχε με τον ράπερ, που ξεκίνησε το 2014, ύστερα από τη συμμετοχή της σε ένα βίντεοκλιπ του. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται πως οι δυο τους ήρθαν πιο... κοντά, κατά την περίοδο που η Kylie βρισκόταν σε άλλη χώρα, για επαγγελματικούς λόγους (ολοκληρωμένο το σχέδιο του... προσεκτικού ράπερ!).

12331667 730667957076870 1986335805 n f37d7
anna14 de8fc
tyga accused of cheating on kylie jenner with annalu cardoso 03 c7fb4

Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν λίγο καιρό, ακόμα ένα μοντέλο, η Molly O'Malia, ισχυρίστηκε πως ο 26χρονος καλλιτέχνης της έστελνε μηνύματα στα social media. Tότε, ο ράπερ αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της. Θα κάνει ξανά το ίδιο; Πάντως, οι ψύλλοι στα αυτιά της Kylie πρέπει να έχουν μπει... μια και καλή!

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια Katie Holmes! Η φωτογραφία αυτή της σταρ σήκωσε... κύματα ενθουσιασμού!

H διάσημη σταρ περιμένει το τρίτο παιδί της και το ανακοίνωσε με το πιο γλυκό post!