Νίκος Καρβέλας- Αννίτα Πάνια: Ο «χωρισμός» και ο ρόλος της Άννας Βίσση

Ερμιόνη Σαρρή
Νίκος Καρβέλας- Αννίτα Πάνια: Ο «χωρισμός» και ο ρόλος της Άννας Βίσση

Γιατί ζουν πια χώρια;

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια το 2010 έγραψαν ιστορία με το γάμο τους. Εκείνος είχε συγκινήσει το κοινό με την ερωτική του εξομολόγηση και τα γλυκά του λόγια προς την παρουσιάστρια ενώ εκείνη, ενώ ο μικρός Ανδρέας είχε δώσει «ρεσιτάλ» παίζοντας ντραμς. Τα πράγματα όμως, έξι χρόνια αργότερα, φαίνεται να μην είναι τόσο ρόδινα και χαρούμενα.

Η κρίση στο γάμο τους είναι πλέον γεγονός. Ο Νίκος Καρβέλας φιλοξενείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σπίτι της Άννας Βίσση, όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO!.Σύμφωνα πάλι με το ίδιο δημοσίευμα, η παρουσιάστρια τις τελευταίες εβδομάδες δε φορά πια τη βέρα της. Προσπαθεί βέβαια να διαφυλάξει όσο το δυνατόν καλύτερα τον 8χρονο γιο τους από αυτές τις έντονες αλλαγές της ζωής τους.

karvelas eksw apo to spiti tis annas vissi to sk 5012b

Ο Νίκος Καρβέλας αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει στο πλευρό του εκτός από την πρώην σύζυγό του Άννα Βίσση, και την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Οι δυο τους συζητούν πολλές ώρες και αναλύουν την κατάσταση. Ίσως αυτή η μεγάλη κρίση να είναι προσωρινή.

karvelas me annita pania kai gio andrea eedc4

πηγή: περιοδικό HELLO!