Το φόρεμα της Selena Gomez είναι ίσως ό, τι χειρότερο είδαμε σήμερα

Γωγώ Φούντα
Το φόρεμα της Selena Gomez είναι ίσως ό, τι χειρότερο είδαμε σήμερα

Και σίγουρα θα συμφωνήσετε κι εσείς

Selena Gomez την αγαπάμε ιδιαιτέρως, μιας και είναι ένα νέο, όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι το οποίο γενικά απέχει από σκάνδαλα και ίντριγκες, παρά το γεγονός ότι και η ηλικία και η φήμη της, της επιτρέπουν άνετα να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σούργελο. Επίσης, συμπάσχουμε μαζί της, μιας και θεωρούμε, αν κρίνουμε και από τα νέα της τραγούδια, ότι δεν ξεπέρασε ποτέ τον Justin Bieber!

Παρόλα αυτά, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται πιο σέξι και όμορφη από ποτέ, έχοντας αφήσει πια πίσω της τo παρελθόν και την εφηβική της ηλικία. Δυστυχώς όμως, η τελευταία της εμφάνιση δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε, συγκεκριμένα μας έκανε να φρικάρουμε και μάλιστα πολύ, γιατί δεν μπορέσαμε ποτέ μας να καταλάβουμε, τι δαίμονας την κατέλαβε και εμφανίστηκε έτσι.

301D8AFD00000578 3396729 image m 188 1452665959304 d8513

Μακρύ, κόκκινο και... leather φόρεμα, με τσαχπινιές του τύπου, τρύπες σε σχήμα σταυρού από την μέση και κάτω, αβυσσαλέο ντεκολτέ και μία ζωνίτσα στο ίδιο χρώμα και mood με το υπόλοιπο σύνολο, ήταν η επιλογή της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό(με την κακή έννοια).

Μας είναι αδιάφορο αν είναι πανάκριβο και δημιουργία διάσημου σχεδιαστή-είναι-αλλά εμείς είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι έχουμε δει ένα ίδιο σε μαγαζί με αποκριάτικες στολές. Selena κορίτσι μου, μην αυτοκαταστρέφεσαι!