Oι κόρες της Angelina Jolie στις πιο συγκινητικές φωτογραφίες της ημέρας

Γωγώ Φούντα
Oι κόρες της Angelina Jolie στις πιο συγκινητικές φωτογραφίες της ημέρας

Τελικά έχουν πολλά κοινά με τη διάσημη μαμά τους

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ακούγονται διάφορα για την Angelina Jolie, τη σχέση της με το Brad Pitt αλλά και τις πρόσφατες υπερβολικές απαιτήσεις της κατά τη διάρκεια διαμονής της στη φτωχική Καμπότζη, αλλά η τελευταία κίνηση των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της που κάνει το γύρο του κόσμου, είναι το λιγότερο συγκινητική.

Η διάσημη οικογένεια λοιπόν, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην ασιατική χώρα, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας First They Killed my Father κάτι που ενώ πολλοί θα περίμεναν να μην αρέσει στα καλομαθημένα τέκνα, εντούτοις αποδεικνύεται ότι μάλλον αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον για τη Shiloh και τη Zahara.

Oι δύο αδερφές λοιπόν, ενώ αγόραζαν παγωτά με τον διάσημο πατέρα τους Brad Pitt, έπιασαν κουβέντα με τα παιδιά μιας φτωχής, ντόπιας οικογένειας, με αποτέλεσμα να μάθουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και πόσο δύσκολα τα «βγάζουν πέρα».

301A3FF000000578 0 image a 18 1452714958853 80001

Και επειδή μάλλον είναι αρκετά επηρεασμένες από το φιλανθρωπικό έργο της Angelina την αμέσως επόμενη μέρα κατέφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, με τρόφιμα, ρούχα αλλά και ποδήλατα, τα οποία μοίρασαν στους νέους τους φίλους, με το φωτογραφικό φακό να καταγράφει κάθε τους κίνηση.

Είτε ήταν επικοινωνιακό κόλπο είτε όχι, σημασία έχει ότι το καλό το έκαναν.