Oscars 2016: Οι απίστευτες αντιδράσεις των ηθοποιών μόλις έμαθαν πως είναι υποψήφιοι!

Oscars 2016: Οι απίστευτες αντιδράσεις των ηθοποιών μόλις έμαθαν πως είναι υποψήφιοι!

Από τον Leonardo DiCaprio, μέχρι τη Jennifer Lawrence, όλα όσα ειπώθηκαν τη στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων!

Η αλήθεια είναι πως πολύ θα θέλαμε να είχαμε μια κάμερα για να δούμε τις αντιδράσεις τους, όταν έμαθαν πως είναι υποψήφιοι για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Κάμερα μπορεί να μην έχουμε, όμως ο ξένος Τύπος έχει τους δικούς του "κατασκόπους" και κατάφερε να ανακαλύψει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.

Η υποψήφια για Όσκαρ Brie Larson δήλωσε στο Good Morning America: "Τρέμω αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Είναι η υψηλότερη μορφή κολακείας στον τομέα μου. Οι υποψηφιότητες σημαίνουν τόσα πολλά, γιατί έρχονται από συναδέλφους σου, έρχονται από ηθοποιούς. Δεν είχα πάει ποτέ σχολείο, έκανα μαθήματα στο σπίτι κι έτσι ποτέ δεν ένιωσα πως ήμουν μέλος μιας ομάδας. Το να συμπεριλαμβάνομαι κάπου με ανθρώπους που σέβομαι τόσο πολύ απ' όταν ήμουν παιδί είναι απλά απίστευτο".

Δες επίσης: Βραβεία Όσκαρ 2016: Όλες οι υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματίδια

"Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων γι' αυτή την υποψηφιότητα", είπε η Jennifer Lawrence. "Νιώθω τεράστια τιμή που αναγνωρίζομαι ανάμεσα σε άλλες υπέροχες γυναίκες σ' αυτή την κατηγορία. Το Joy είναι μια ιστορία γεμάτη έμπνευση. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που είμαι μέρος αυτής της ταινίας".

Από την άλλη πλευρά, ο Leonardo DiCaprio, είναι για πέμπτη(!) φορά υποψήφιος και οι κριτικές λένε πως φέτος θα πάρει σπίτι το βραβείο. Η ταινία "Η Επιστροφή" κατάφερε να πάρει 12 υποψηφιότητες και ο ίδιος δήλωσε στο Deadline, στην πρεμιέρα του φιλμ στο Λονδίνο: "Ήταν για όλους μια ευχάριστη έκπληξη όταν μάθαμε τα νέα με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων που λάβαμε. Είναι αρκετά τρομερό για τον τύπο ταινίας που είναι. Είναι το είδος της ταινίας που συνήθως τα studios δεν αναλαμβάνουν. Κάναμε προώθηση για να πάει η ταινία καλά σε όλη την Ευρώπη. Όταν κάνεις τέτοιου είδους δουλειά σε μια ταινία, θέλεις ο κόσμος να τη δει".

Ο συνυποψήφιός του, στην ίδια κατηγορία, Michael Fassbender, θεώρησε πως ήταν υπερβολική τιμή το γεγονός πως βρίσκεται υποψήφιος μαζί με ένα όνομα όπως ο Sylvester Stallone. "Μόλις φτάσαμε από την Αγγλία και προσγειωθήκαμε περίπου στις 3:30 το πρωί και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος".

Υπομονή, για να δούμε και live τις αντιδράσεις όσων καταφέρουν να κερδίσουν(ή και όσων χάσουν) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όποτε είναι και η τελετή απονομής.