Eπιτέλους: Η star ξεπέρασε τον πρώην της και κυκλοφορεί με νέο συνοδό

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Η star ξεπέρασε τον πρώην της και κυκλοφορεί με νέο συνοδό

Καιρός δεν ήταν;

Είναι ένα από τα πιο επεισοδιακά ειδύλλια της showbiz, μιας και παρόλο που ο έρωτάς τους έμοιαζε ιδανικός-ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμα έφηβοι-στη συνέχεια μάλλον κάτι στράβωσε, με αποτέλεσμα να πάρουν δρόμους χωριστούς, χωρίς όμως ποτέ να έχει ξεχάσει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι τα album τα οποία βγάζουν, είναι συνήθως η απάντηση του ενός στον άλλο, κάνοντας φανερό ότι σίγουρα ακόμα κάτι υπάρχει.

Kι όμως, φαίνεται πως έπειτα από αρκετό καιρό, η Selena Gomez έχει αρχίσει να ξεπερνάει τον Justin Bieber, ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί από τις τελευταίες της φωτογραφίες. Που λέτε, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με πλούσιο νεαρό από το χώρο της μόδας, ονόματι Samuel Krost.

303CF7F900000578 3403944 image a 90 1453061445092 3adb0

To νεαρό ζευγάρι λοιπόν, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ, σε έξοδό τους στο Los Angeles, ενώ αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι δεν πήρε τα μάτια του ο ένας από τον άλλο. Μάλιστα, κυκλοφορούσαν μονίμως χεράκι-χεράκι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα τα οποία σίγουρα ήταν πολλά.

Άραγε ο Justin, ο οποίος αφιερώνει το νέο του album στη Selena, ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι περισσότεροι, τι έχει να πει γι' αυτό;