Σε κακή κατάσταση: H πρώτη εμφάνιση της Celine Dion μετά το θάνατο του συζύγου της

Γωγώ Φούντα
Σε κακή κατάσταση: H πρώτη εμφάνιση της Celine Dion μετά το θάνατο του συζύγου της

Η star έχασε και τον αδερφό της δύο μόλις μέρες μετά

Η Celine Dion είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, όχι δυστυχώς για κάποια εκπληκτική της εμφάνιση ή μία νέα της επιτυχία, αλλά εξαιτίας της προσωπικής της ατυχίας, μιας και μέσα σε δύο μόλις μέρες, έχασε το σύζυγό της René Angélil αλλά και τον αδερφό της Daniel Dion.

Οι δύο άντρες πέθαναν χτυπημένοι από τον καρκίνο, αφήνοντας τη διάσημη τραγουδίστρια να διαχειριστεί δύο θανάτους, όχι τόσο ξαφνικούς αλλά σίγουρα τραγικούς. Κι όμως, παρόλα αυτά, η Celine αποδεικνύει ότι είναι ένας ιδιαίτερα δυνατός άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής με ψυχραιμία και θάρρος.

3066E0EF00000578 3409320 Keeping it together The 47 year old singer looked pale as she ta a 80 1453335840285 f5b1e

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τη συνέλαβε να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό της τζετ στο αεροδρόμιο του Las Vegas, αποχαιρετώντας κάποιους φίλους οι οποίοι την αγκάλιαζαν με δάκρυα στα μάτια. Η Καναδή star, φορώντας μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και εντελώς άβαφη, φαινόταν ταλαιπωρημένη και σαφώς θλιμμένη παρά το γεγονός ότι θέλει να παραμείνει δυνατή για τα τρία της παιδιά.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η κηδεία του Angélil θα γίνει σήμερα στον ίδιο μεγαλοπρεπή ναό, όπου πριν 21 ολόκληρα χρόνια, παντρεύτηκε την τραγουδίστρια, σε μία τελετή που έμεινε για πάντα στην ιστορία.