Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρέα με τον σύντροφό της

Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρέα με τον σύντροφό της

Δείτε τις φωτογραφίες

Σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά!

Ο λόγος για την Ζέτα Δούκα, η οποία παρόλο που έχει μπει στον όγδοο μήνα δεν αφήνει στην άκρη τις αγαπημένες της συνήθειες. Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτη να γυμνάζεται, παρόλο που η κοιλιά της είναι πολύ φουσκωμένη.

Ο φακός του You την συνέλαβε να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του συντρόφου της (ο οποίος είναι γυμναστής και φυσικοθεραπευτής). Με αθλητικά ρούχα και natural beauty look, Η Ζέτα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

fwyt 75c7c

Τι λέει όμως η ίδια για το πρόγραμμά της και τι συμβουλεύει τις άλλες εγκύους;


«Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Τώρα γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα, κάνω γιόγκα και περπατάω πολύ -όταν ο καιρός το επιτρέπει. Με τη βοήθεια του Μιχάλη κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης και κοιλιακούς. Οι ασκήσεις που κάνω δεν είναι ίδιες με αυτές που έκανα πριν μείνω έγκυος, για αυτό καλό θα είναι όποιες έγκυες θέλουν να γυμναστούν να πάρουν τη βοήθεια ενός ειδικού. Η γυμναστική χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ την περίοδο αυτή, καθώς βοηθά να διατηρηθεί το σώμα σε μια καλή φυσική κατάσταση, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στην αύξηση του βάρους. Όσο για τη διατροφή μου, προσπαθώ να έχω συχνά θρεπτικά γεύματα πλούσια σε βιταμίνες».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με μαγιό στο instagram!