Πισώπλατη μαχαιριά: Ο αδερφός των Kardashians έχει προκαλέσει πανικό με τη νέα του σχέση

Πισώπλατη μαχαιριά: Ο αδερφός των Kardashians έχει προκαλέσει πανικό με τη νέα του σχέση

Εμ, το λες και βαρύ αυτό που έκανε στην οικογένειά του

Μία από τις πιο αγαπημένες και δεμένες οικογένειες στο Ηollywood δεν είναι άλλη από τους Kardashians! Η διάσημη οικογένεια στηρίζει όλα τα μέλη της και φροντίζει να επιλύει κάθε πρόβλημα που προκύπτει χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις και προβλήματα.


Εξαίρεση σε όλο αυτό αποτελεί ο αδερφός των Kardashians, Rob, ο οποίος έχει αποφασίσει να απέχει από την όλη τρέλα του reality που συμμετέχει η οικογένειά του και να ζει τη ζωή του μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

rob kardashian milkshakes f2d23

Και να που ήρθε η ώρα να προκαλέσει... πανικό με μία και μόνο του απόφαση. Η νέα του σχέση μόνο χαρά δε θα φέρει στα μέλη της οικογένειάς του. Λέγεται, λοιπόν, πως ο νεαρός διατηρεί εδώ και λίγο διάστημα δεσμό με την Blac Chyna.


Και πού το κακό θα μας πείτε! Να σας θυμίσουμε απλώς πως η αδερφή του, Kylie Jenner, είναι στα μαχαίρια με την συγκεκριμένη celebrity, μιας και η Chyna είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Tyga, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει και παιδί το 2012. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Kylie έκανε δεσμό με τον Tyga, οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι στα άκρα (έχουν ανταλλάξει πυρά δημοσίως ουκ ολίγες φορές).

Και σα να μην έφθαναν οι φήμες, η Blac Chyna επιβεβαίωσε τη σχέση αυτή ποστάροντας στο λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία:

fewf 20890

Βρε Rob, η πισώπλατη αυτή μαχαιριά πρέπει να πόνεσε πολύ!

Διαβάστε ακόμα

Η Kim Kardashian μοιράζεται λήψεις από τα παρασκήνια ΕΚΕΙΝΗΣ της φωτογράφισης για τη Vogue