Αυτή είναι είδηση: Αφήνει η J.Lo τον Casper Smart για νεαρό και διάσημο τραγουδιστή;

Γωγώ Φούντα
Αυτή είναι είδηση: Αφήνει η J.Lo τον Casper Smart για νεαρό και διάσημο τραγουδιστή;

Μήπως η star έβαλε επιτέλους μυαλό;

Και πάνω που λέγαμε ότι η Jennifer Lopez υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να παντρευτεί τον Casper Smart, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πραγματικά για ποιο λόγο μία γυναίκα τόσο διάσημη, σέξι και γοητευτική, επιλέγει να παντρευτεί ένα αγόρι που εκτός όλων των άλλων, την έχει κερατώσει κιόλας, έρχεται μία είδηση στο φως, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Που λέτε, η διάσημη τραγουδίστρια, σκέφτεται να συνεργαστεί με τον Liam Payne, μέλος των One Direction, o oποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να της γράψει τραγούδια. Mάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ανάμεσά τους πολύ πιθανό να υπάρξει και κάτι παραπάνω από επαγγελματική συνεργασία, μιας και ήδη υπάρχει ένα φλερτ στον αέρα.

liam payne b6726

Για την ώρα βέβαια, δεν υπάρχει καμία διάψευση ή επιβεβαίωση του γεγονότος, με τους δύο stars απλά να ετοιμάζονται για την μεταξύ τους συνεργασία. Αν κρίνουμε πάντως την προιστορία της J.Lo, κάτι μας λέει ότι δε θα τον αφήσει τον πιτσιρίκο στενοχωρημένο. Εξάλλου, και πιο νέος είναι από τον Smart και σίγουρα πιο διάσημος και γλυκούλης.

Λέτε να πλησιάζει το τέλος μιας σχέσης και η αρχή μιας νέας;