Το διάσημο ζευγάρι θα παντρευτεί στην Ιταλία!

Το διάσημο ζευγάρι θα παντρευτεί στην Ιταλία!

Η 29χρονη star και ο 34χρονος σύντροφός της σχεδιάζουν τον γάμο τους

Είναι ήδη μαζί τέσσερα χρόνια και, ένα περίπου χρόνο μετά την πρόταση γάμου, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τη μεγάλη μέρα.

lady gaga taylor kinney golden globes 73a75


Ο λόγος για τη Lady Gaga και τον Taylor Kinney που, σύμφωνα με δημοσίευμα, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Ιταλία, τόπο καταγωγής της: «Θέλει να τιμήσει την πατρίδα της, οπότε έχουν αρχίσει να ψάχνουν για το κατάλληλο μέρος σε διάφορες εξοχικές περιοχές στην Ιταλία. Εκείνη θέλει να κάνουν έναν μεγάλο, παραδοσιακό ιταλικό γάμο» αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι, προσθέτοντας ωστόσο πως ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί.


Όσο για το νυφικό, η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η νεαρή τραγουδίστρια «θέλει πρώτα να καταλήξουν στο μέρος που θα γίνει ο γάμος, καθώς η βασική έμπνευση για το φόρεμά της θα προέρχεται από τον χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο».

0F69A4B100000514 3422495 image m 28 1454062597940 9ba42


Εν τω μεταξύ, ο 34χρονος ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα σχετικά με τον γάμο τους: «Εγώ θα μπορούσα και απλά να την παντρευτώ στο Little White Chapel του Las Vegas αλλά εκείνη είναι Ιταλίδα και κάτι μου λέει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Θέλει έναν ωραίο, μεγάλο γάμο, οπότε απλά θα σας ενημερώσουμε όταν θα ξέρουμε πότε θα γίνει!».

Δες ακόμα:

H Rita Ora ποζάρει γυμνή στο Lui κι εμείς θυμόμαστε πόσες φορές έχει αντιγράψει τη Rihanna