Kate Hudson: Η αποκάλυψη για τα κιλά της

Kate Hudson: Η αποκάλυψη για τα κιλά της

Και οι φωτογραφίες της με μαγιό που αποδεικνύουν ότι έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά του Hollywood

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών πριν από μερικές εβδομάδες μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η 36χρονη σταρ έχει εντυπωσιακούς κοιλιακούς, αλλά, όπως η ίδια εξηγεί, η μάχη με τα κιλά είναι για εκείνη καθημερινή υπόθεση.

GettyImages 504391556 e1452478850328 7b3fe


«Έχω διακυμάνσεις συνέχεια στο βάρος μου. Πάντα είχα. Ανεβοκατεβαίνω τουλάχιστον 2 κιλά κάθε μήνα» λέει η ίδια σε συνέντευξή της, εξηγώντας ωστόσο πως το να ακολουθεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής «έχει να κάνει περισσότερο με τη σωματική και ψυχική μου υγεία. Γιατί μπορεί να έχεις το πιο ωραίο κορμί και να είσαι πραγματικά δυστυχισμένος αν αυτό είναι το μόνο που επιδιώκεις (μέσα από τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική)».

061615 kate hudson instagram c3123

Φωτογραφία που ανέβασε η Kate Hudson στο instagram το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα


Παράλληλα, συμπληρώνει: «Ο κόσμος έχει την τάση να εφευρίσκει δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν έχει ένα υγιές σώμα. Συχνά κατηγορούν τα γονίδιά τους ή άλλους παράγοντες. Αλλά το θέμα δεν είναι η εμφάνιση. Το θέμα είναι η υγεία».

Δες περισσότερες φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί αλλά και με μαγιό στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Δες ακόμα:

Η Kylie Jenner με latex φόρεμα, σε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της