Gwyneth Paltrow: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Chris Martin 2 χρόνια μετά το χωρισμό

Gwyneth Paltrow: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Chris Martin 2 χρόνια μετά το χωρισμό

Τι συνέβη μετά το «conscious uncoupling»;

Δύο περίπου χρόνια μετά την πολυσυζητημένη ανακοίνωση του χωρισμού τους με το περίφημο «conscious uncoupling» post, η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin όχι απλά διατηρούν καλή σχέση, αλλά η διάσημη ηθοποιός δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει «κάτι σαν αδερφό» της.

her current relationship ex Chris Martin We spend lot 9ebd1


«Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Αυτή την περίοδο ήταν εδώ και δύο περίπου εβδομάδες μακριά λόγω του promo για το νέο του άλμπουμ. Οπότε χθες το βράδυ επέστρεψε γύρω στα μεσάνυχτα και κοιμήθηκε στο σπίτι προκειμένου να κάνει έκπληξη στα παιδιά το πρωί, να φάμε όλοι μαζί πρωινό και να τα πάει στο σχολείο.... » αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour η 43χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Δεν μένουμε μαζί, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος στο σπίτι όποτε εκείνος επιθυμεί να έρθει. Είμαστε ακόμα μια οικογένεια, παρόλο που η σχέση μας δεν είναι πλέον ερωτική. Είναι κάτι σαν αδερφός μου».

her California girl gang you were ask me what my biggest d6420


Τέλος, η Gwyneth Paltrow που εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε νέα σχέση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου: «Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι θα γίνει κι αυτό. Εννοώ ότι εξακολουθώ να πιστεύω στον θεσμό του γάμου, αλλά ακόμα δεν έχει βγει καν το διαζύγιό μου! Οπότε δώστε μου λίγο χρόνο σας παρακαλώ».

Δες ακόμα:
Gwyneth Paltrow: Στο αεροδρόμιο με τον κούκλο σύντροφό της