Διαζύγιο βόμβα για τον David και τη Victoria Beckham: Δείτε την επίσημη απάντησή τους

Διαζύγιο βόμβα για τον David και τη Victoria Beckham: Δείτε την επίσημη απάντησή τους

Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood, και όχι μόνο, δεν είναι άλλο από τον David και τη Victoria Beckham.

Το διάσημο ζευγάρι έχει χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία πίσω από το όνομά του και έχει αποκτήσει τέσσερα πανέμορφα παιδάκια. Φαινομενικά η ζωή του φαντάζει ιδανική, όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

victoria beckham david anniversary ftr 438be

Το εξώφυλλο του αμερικάνικου OK! μας άφησε όλες άφωνες, καθώς κάνει λόγο για διαζύγιο-βόμβα του hot ζευγαριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο stars έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, αλλά προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό. Από το 2004 που είχε βγει στη δημοσιότητα η φημολογούμενη απιστία του David τα πράγματα ήταν λιγάκι περίεργα μεταξύ τους. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους αλλά πλέον κανείς από τους δύο δεν έχει διάθεση για κάτι τέτοιο. Το διαζύγιο φαντάζει μοναδική λύση.

Victoria Beckham Divorce David February 2016 250x344 0e58e

Τι απαντά όμως ο David σε όλα αυτά;

Το «HollywoodLife» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του ο οποίος τόνισε πως όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Εμείς με τη σειρά μας θα ευχηθούμε να μην ισχύει το δημοσίευμα του αμερικάνικου OK! και όλα να βαίνουν καλώς.

Διαβάστε ακόμα

Από ποια σταρ «έκλεψε» η Sarah Jessica Parker το ρόλο της Carrie Bradshaw;