H πρώτη εμφάνιση του Rob Kardashian,2 χρόνια μετά,είναι πιο σοκαριστική από ότι περιμένατε

Γωγώ Φούντα
H πρώτη εμφάνιση του Rob Kardashian,2 χρόνια μετά,είναι πιο σοκαριστική από ότι περιμένατε

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρώην reality star

Μπορεί εμάς εδώ στην Ελλάδα να μην μας επηρεάζει και πολύ το συγκεκριμένο, βασικά έχουμε άλλα προβλήματα να ασχοληθούμε, αλλά στις μακρινές ΗΠΑ, αμέσως μετά τον Donald Trump και τη Hillary Clinton, τα κεντρικά πρόσωπα είναι όπως πάντα τα μέλη της πιο διάσημης οικογένειας ίσως και ολόκληρου του κόσμου.

Φυσικά αναφερόμαστε στους Kardashians, και πιο συγκεκριμένα, στο, με διαφορά, πιο ήσυχο μέλος της, που δεν είναι άλλος από τον Rob, ο οποίος βέβαια τον τελευταίο καιρό, δεν είναι και πολύ στα καλά του. Μετά το σκάνδαλο με τη σχέση του με την Blac Chyna και φυσικά τα νεύρα των αδερφών αλλά και της μητέρας του, ο 28χρονος αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και να κάνει το μεγάλο βήμα!

30D8928200000578 3430500 The reality star was seen in a blue Dodgers cap as he followed C m 13 1454526883394 cd78d

Και όταν λέμε το μεγάλο βήμα, δεν εννοούμε ότι παντρεύεται ή κάτι τέτοιο, αλλά ότι... αποφάσισε επιτέλους να βγει από το σπίτι του έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια! Και φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τον απαθανατίσει, καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και κυρίως τους paparazzi.

Η εικόνα του φυσικά αρκετά σοκαριστική, μιας και εκτός του ότι έχει παχύνει αρκετά, η εμφάνισή του φαινόταν παραμελημένη αλλά και αρκετά ταλαιπωρημένη. Φυσικά συνοδευόταν από τη Βlac Chyna, η οποία είναι και η αιτία που δεν μιλάει με την οικογένειά του. Και επειδή φαίνεται ότι τον έχει πιάσει η εξωστρέφεια για τα καλά, λίγες ώρες πριν εμφανίστηκε στην παραλία, συνοδεύοντας την καλή του σε μία supersexy φωτογράφιση.

Και αυτή τη φορά, ήταν ξυρισμένος και αρκετά αλλαγμένος. Μήπως αποφάσισε να επανέλθει για τα καλά στην κοινωνική ζωή;