Την αναγνωρίζετε; Η star χωρίς μακιγιάζ είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος

Γωγώ Φούντα
Την αναγνωρίζετε; Η star χωρίς μακιγιάζ είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος

Η εικόνα της είναι σχεδόν σοκαριστική

Έχουμε συνηθίσει τις stars και τις απανταχού celebrities, να κυκλοφορούν περιποιημένες και εντυπωσιακές, με αποτέλεσμα σχεδόν ποτέ να μην ξέρουμε πώς πραγματικά είναι χωρίς όλα αυτά τα προιόντα περιποίησης. Και η αλήθεια είναι, ότι αρκετές δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά, μιας και κάνουν τις καλύτερες θεραπείες και φυσικά μία άκρως ισορροπημένη διατροφή, αλλά είναι και μερικές οι οποίες σχεδόν σοκάρουν με την τεράστια αλλαγή τους.

Η Poppy Delevingne λοιπόν, η αδερφή της Cara, μπορεί να είναι όμορφη και εντυπωσιακή, παρόλα αυτά στην τελευταία της εμφάνιση τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Και να ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι ότι η κοπέλα είναι άσχημη απλώς η παντελής απουσία μακιγιάζ από το πρόσωπό της δυσκόλεψε αρκετά την ταυτοποίηση.

30FF84A800000578 3437587 Wrapping up The London born model channelled a relaxed yet chic m 49 1454957447418 c8028

Κατά τ' άλλα, η 29χρονη ήταν όπως πάντα στιλάτη, φορώντας ένα μπλέ γούνινο παλτό και μποτάκια σε animal print, ενώ μάλλον στην μεταμόρφωσή της συνέβαλε και το υπερβολικά ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της. Όχι για να μη νομίζετε ότι οι διάσημες είναι αψεγάδιαστες και πάντα φρέσκες και ροδαλές!