Brad Pitt: Δείτε το τατουάζ που έκανε μαζί με την Angelina Jolie

Brad Pitt: Δείτε το τατουάζ που έκανε μαζί με την Angelina Jolie

Plus: Το νόημα πίσω από τα 3 νέα τατουάζ στην πλάτη της 40χρονης σταρ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «First They Killed My Father», η Angelina Jolie απέκτησε τρία νέα τατουάζ στην πλάτη της – φωτογραφίες των οποίων κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα.


Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Woman’s Day, η 40χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε τον διάσημο tattoo guru Ajarn Noo Kanpai, με τον οποίο είχε κάνει και την τίγρη στο κάτω μέρος της πλάτης της το 2004, αλλά και το τατουάζ στον αριστερό της ώμο το 2003.

1454647318225 Angelinas tattoos 9ee9d

Τα δύο από τα τρία νέα τατουάζ της Angelina Jolie (στο κέντρο της πλάτης και δεξιά) - φωτογραφία που τραβήχθηκε πριν ξεκινήσει το τρίτο.

brad pitt angelina jolie matching tattoos 008 701b0

Η πλάτη της Angelina Jolie σε παλιότερη φωτογραφία, με τα δύο τατουάζ του Ajarn Noo Kanpai (στον αριστερό ώμο και χαμηλά στην πλάτη) και το motto «Know Your Rights» ψηλά στον αυχένα.


Τα τρία νέα σχέδια στην πλάτη της είναι αρχαία βουδιστικά σύμβολα και mantra. «Τα σύμβολα αυτά δίνουν στον άνθρωπο που τα έχει υγεία και προστασία» αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας, προσθέτοντας πως «η Angelina είναι ένας άνθρωπος πνευματικός και πιστεύει ότι τα τατουάζ δεν είναι απλά ζωγραφιές πάνω στο σώμα της, αλλά ότι έχουν ένα νόημα, μια δύναμη και μια επιρροή πάνω της».


Παράλληλα, και ο 52χρονος σύζυγός της απέκτησε ένα νέο τατουάζ στο αριστερό του πλευρό. Μάλιστα, κόντρα στις φήμες που θέλουν τον γάμο τους να περνά κρίση, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ζήτησαν από τον Ajarn Noo Kanpai να «χτυπήσει» τα τατουάζ τους με το ίδιο μελάνι, κάτι που, σύμφωνα με την τοπική κουλτούρα, ενώνει πνευματικά τους δύο συζύγους.

1454647389898 Brad Pitt tattoo 0eeab


Το νέο τατουάζ του Brad Pitt, ακριβώς κάτω από ένα προηγούμενο που είχε αποκτήσει με στίχους από το τραγούδι του Bob Dylan When The Deal Goes Down.

1454647516239 Brad with tattoo artist 819c2


Ο Brad Pitt με τον tattoo guru Ajarn Noo Kanpai, τον οποίο επισκέπτεται κόσμος από όλο τον κόσμο προκειμένου να αποκτήσει από εκείνον ένα σύμβολο στο σώμα του, αφού θεωρείται ότι τα τατουάζ του έχουν «μαγικές δυνάμεις». Ωστόσο, όπως ο ίδιος εξηγεί, δεν τους δέχεται όλους: «Δουλεύω μόνο με ανθρώπους που είναι καθαροί και ηθικοί» δηλώνει.

1454647602490 Angelinas tattoo artist 385f9


Ο Ajarn Noo Kanpai χρησιμοποίησε για τα τατουάζ του διάσημου ζευγαριού τον παραδοσιακό (στην Ταϋλάνδη κυρίως) τρόπο χάραξης των σχεδίων: κλαδιά από μπαμπού με βελόνες στην άκρη τους, μια διαδικασία που ωστόσο θεωρείται ιδιαίτερα επίπονη.

Δες ακόμα:

Brad Pitt - Angelina Jolie: 35 απίστευτα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους