Oscars 2016: Η έκπληξη των παραγωγών που θα κάνει την τελετή απονομής πιο ενδιαφέρουσα!

Oscars 2016: Η έκπληξη των παραγωγών που θα κάνει την τελετή απονομής πιο ενδιαφέρουσα!

Τι ετοιμάζουν για τη φετινή τελετή απονομής;

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, το σκηνοθέτη μου, ή μάλλον όχι, δε θα ήθελα να ευχαριστήσω κανέναν γιατί είναι βαρετό!" - κάπως έτσι πρέπει να φαντάστηκαν οι παραγωγοί τους ευχαριστήριους λόγους των ηθοποιών για τη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, αφού με απόφασή τους, δημιούργησαν... κανονισμό γι' αυτό ακριβώς το κομμάτι της βραδιάς!

Δες επίσης: Όλα τα φιλμ που κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, από το 1927 μέχρι σήμερα!

Η Ακαδημία, λοιπόν, προτείνει στους ηθοποιούς, αντί να σπαταλούν χρόνο στο λόγο τους ευχαριστώντας φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, τα ονόματα όσων θέλουν οι ίδιοι να ευχαριστήσουν, να εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης και εκείνοι απλά να πουν αυτά που πραγματικά θέλουν. "Όπως γνωρίζετε -και δε θέλουμε να εξευτελίσουμε κανέναν- υπάρχει μια μεγάλη λίστα από νικητές που έχουν ξεχάσει τους σκηνοθέτες, τους συζύγους ή τις συζύγους, τα παιδιά και τα ζώα τους", δήλωσε ο παραγωγός David Hill στο γεύμα των υποψηφίων των Όσκαρ, σύμφωνα με το TODAY.

Επίσης, φέτος οι ευχαριστήριοι λόγοι θα διαρκούν μόνο 45 δευτερόλεπτα, για τον απλούστατο λόγο πως όλες τις προηγούμενες χρονιές η απονομή "τραβάει" πολύ περισσότερο από το προγραμματισμένο και οι παραγωγοί θέλουν με αυτόν τον τρόπο να το αποφύγουν κάτι τέτοιο, αλλά και να κάνουν την τελετή πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Θα καταφέρουν φέτος τα Oscars να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον; Θα το δούμε σε λίγες μόλις μέρες!