Η νέα συγκινητική αποκάλυψη για την Angelina Jolie

Η νέα συγκινητική αποκάλυψη για την Angelina Jolie

Περίπου ένα χρόνο μετά την επέμβαση αφαίρεσης των ωοθηκών της

Έχουν περάσει δυόμισι χρόνια από την επέμβαση διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε η Angelina Jolie και περίπου ένας χρόνος από την επέμβαση αφαίρεσης των ωοθηκών της.

Angelina Jolie Brad Pitt Matching Tattoos Meaning 02 f04c7


Πριν από μερικές μέρες αποκαλύφθηκε ότι η διάσημη ηθοποιός έκανε τρία νέα τατουάζ στην πλάτη της και τώρα το νόημά τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας, συνδέοντας την κίνηση αυτή της Jolie με την περιπέτεια της υγείας της. Ο Dr. Justin McDaniel, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Pennsylvania στις θρησκευτικές σπουδές, εξηγεί τη σημασία των σχεδίων που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε στο σώμα της: «Πρόκειται για μια γραφική απεικόνιση με θρησκευτική σημασία στη γλώσσα Pali , με “μαγικές” προστατευτικές ιδιότητες , που έχει τις ρίζες της στις αρχές του Ινδουισμού και του Βουδισμού» αναφέρει, εξηγώντας πως τα σχέδια των τατουάζ έχουν στόχο να ενώσουν τον Θεό με τον άνθρωπο και «τον μικρόκοσμο του ανθρώπινου σώματος με τον μακρόκοσμο του σύμπαντος».


Τα «προστατευτικά» αυτά τατουάζ έχουν άμεση σχέση με την ιδιαίτερα δύσκολη προσωπική περίοδο της Angelina Jolie τα τελευταία 3 χρόνια ενώ αποκαλύπτουν πως η ίδια προσπαθεί να αντλήσει δύναμη μέσα από πνευματικές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Αξίζει παράλληλα να αναφερθεί ότι η Jolie, μητέρα 6 παιδιών, έχασε τη δική της μητέρα, Marcheline Bertrand, από καρκίνο του στήθους – κάτι που η ίδια έχει δηλώσει ότι τη σημάδεψε.

Δες ακόμα:

10 διάσημα ζευγάρια που μας έκαναν να πιστέψουμε στη δύναμη της Αγάπης