H Charlize Theron μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα της August

Γωγώ Φούντα
H Charlize Theron μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα της August

Plus: H πάλη της ηθοποιού με τον 4χρονο Jackson

Μπορεί να είναι star, σέξι και πανέμορφη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πάνω απ'όλα μητέρα και ότι δεν τραβάει ό, τι ακριβώς τραβάει και η μέση γυναίκα, όταν το μικρό της είναι κάπως... πεισματάρικο! Αναφερόμαστε στη Charlize Theron, της οποίας οι νέες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, για δύο λόγους.

Αφενός, βλέπουμε για πρώτη φορά, την κορούλα της August, την οποία υιοθέτησε τον Ιούλιο, και η οποία είναι ομολογουμένως πανέμορφη, και αφετέρου γινόμαστε μάρτυρες της «πάλης» της star, με τον... 4χρονο Jackson!

charlize theron son jackson temper tantrum 06 72b57

Ναι κυρίες και κύριοι, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη 40χρονη ηθοποιό σε στιγμές απείρου κάλλους με τον μικρούλη, ο οποίος για κάποιο λόγο είχε πάρα πολλά νεύρα και έκανε δύσκολη τη ζωή της μαμάς του. Την μία κυλιόταν στο δρόμο, με τη Charlize να προσπαθεί μάταια να τον σηκώσει και την άλλη έτρεχε μακριά από την μητέρα του, όσο εκείνη έβαζε στο καθισματάκι της την μικρή August.

Εντάξει μπορεί η όμορφη ηθοποιός να δείχνει ότι βασανίζεται λιγάκι, αλλά εμείς βρήκαμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πολύ χαριτωμένες. Τελικά όντως οι διάσημες μαμάδες δε διαφέρουν και πολύ από τις υπόλοιπες.