Kylie Jenner: Τι ακριβώς έχει κάνει στο πρόσωπό της;

Kylie Jenner: Τι ακριβώς έχει κάνει στο πρόσωπό της;

Οι ειδικοί εξηγούν τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί

Έχοντας μόλις κλείσει τα 18 της, η Kylie Jenner έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης για τις αλλαγές στο πρόσωπό της τα τελευταία χρόνια.

Kylie Jenner Plastic Surgery Makeover pp b9138


Η ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian έχει σίγουρα προσθέσει εμφυτεύματα στα χείλη της, ωστόσο δύο ειδικοί της Αισθητικής Χειρουργικής, εξηγούν στο Radaronline ότι η Kylie Jenner έχει πει το «ναι» και σε άλλες αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της:


«Στα χείλη της έχει βάλει πιθανότατα υαλουρονικό οξύ» δηλώνει η Dr. Susan Evans, ενώ προσθέτει: «Όμως και τα ζυγωματικά της φαίνονται τονισμένα. Επίσης, το μέτωπό της είναι πολύ λείο και τα φρύδια της ελαφρώς ανυψωμένα, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν κανείς κάνει ενέσεις botox.

Kylie Jenner Plastic Surgery Makeover 01 44379

Παράλληλα, η ειδική στην Κοσμετολογία Zara Harutyunyan προσθέτει: «Εκτός από τα χείλη, δείχνει να έχει βάλει εμφυτεύματα και γύρω από το πηγούνι της και τη γραμμή του σαγονιού. Επίσης, έχει κάνει botox στο σαγόνι για να “χαλαρώσει” τους μύες της περιοχής, με αποτέλεσμα ένα λιγότερο τετράγωνο πρόσωπο.


Και όλα αυτά, για να μοιάζει περισσότερο στην Kim Kardashian:

12 αποδείξεις ότι η Kylie Jenner προσπαθεί να γίνει Kim Kardashian: Η 18χρονη Kylie έχει μια ανησυχητική εμμονή με την αδερφή της