Η γυμνόστηθη εμφάνιση της Gigi Hadid στην πασαρέλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γυμνόστηθη εμφάνιση της Gigi Hadid στην πασαρέλα

Ήταν ατύχημα άραγε;

Τα μοντέλα πρέπει να κάνουν και να θυσιάσουν πολλά πράγματα στο όνομα της μόδας. Να βγάλουν τόσο πόλυ τα φρύδια τους, ώσου κάποια στιγμή θα πέσουν, να παίρνουν παράξενες και άβολες πόζες.

Κάπως έτσι και η Gigi Hadid, μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της μία εμφάνιση στην πασαρέλα με έξω το ένα της στήθος.

Το διάσημο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στο Μιλάνο για τη νέα κολεξιόν του Versace, βγαίνοντας στην πασαρέλα με δύο σύνολα της σχεδιάστριας. Το ένα ήταν μία μίνι δερμάτινη φούστα με ένα μπλε μάλλινο παλτό και δερμάτινες λεπτομέρειες και το άλλο μία μαύρη βραδυνή τουαλέτα με μπλε και κοραλί λεπτομέρειες στα πλάγια, ένα κόψιμο μπροστά στο θώρακα και το ένα της στήθος εκτεθειμένο για όση ώρα παρέμεινε στην πασαρέλα.

gigi hadid 600x800 d6f2a

Τα μοντέλα συχνά αποκαλύπτουν τα στήθη τους κατά τη διάρκεια κάποιας πασαρέλας, καθώς οι σχεδιαστές δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να χαλάσουν τη γραμμή ενός φορέματος, βάζονατς το μοντέλο να φορέσει σουτιέν. Παράδειγμα, η φίλη της, Kendall Jenner είχε φορέσει ένα φόρεμα, χωρίς καθόλου φόδρα σε μία εμφάνιση της, την προηγούμενη χρονιά.

Η Gigi Hadid πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο και η Donatella Vercase, φημίζεται για αυτού του είδους τα σχέδια της σε ρούχα. Και αν κρίνουμε και από την χειρονομία ενθουσιασμού που αντάλλαξε με το μοντέλο στο τέλος της πασαρέλας, ήταν απόλυτα ευχαριστημένη με αυτό που παρουσίασε η Gigi, τυχαία ή όχι!

gigi hadid 02 600x450 b503f

Διαβάστε ακόμα:Koρίτσια την προσοχή σας: Ο γυμνός Tom Hardy «έχει» πια επίσημο trailer