Πριν τις πλαστικές επεμβάσεις: Η εικονιζόμενη είναι star και σίγουρα τη γνωρίζετε

Γωγώ Φούντα
Πριν τις πλαστικές επεμβάσεις: Η εικονιζόμενη είναι star και σίγουρα τη γνωρίζετε

Οι φωτογραφίες μόλις «έσκασαν» και κάνουν το γύρο του κόσμου

Και πάνω που αποφασίζεις ότι ναι κάποιες γυναίκες είναι θεές και ότι καλώς ή κακώς οφείλεις να παραδεχτείς ότι όντως υπάρχουν συγκεκριμένα πλάσματα στον πλανήτη που είναι πιο ευνοημένα από τη φύση, έρχονται αποκαλύψεις οι οποίες όχι μόνο σε αιφνιδιάζουν, αλλά σε κάνουν να αμφιβάλεις για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα τελικά-με λίγα λόγια σου ταράζουν όλο το είναι-εντάξει με μια δόση υπερβολής.

Σήμερα λοιπόν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες της 19χρονης Bella Hadid οι οποίες κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας αμέτρητα σχόλια. Το διάσημο μοντέλο λοιπόν και αδερφή της Gigi, δεν ήταν πάντα η πανέμορφη θεά που ξέρουμε σήμερα, και κυρίως δεν έμοιαζε τόσο πολύ με την αδερφή της.

31D3E32D00000578 3475579 image m 5 1457048989440 4ba5f

Φωτογραφίες από το πρόσφατο παρελθόν της διάσημης νεαράς λοιπόν, τη δείχνουν με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πιο παχιά μύτη, λεπτότερα χείλη και όχι τόσο έντονες γωνίες στο πρόσωπο. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της, η Bella ήταν πάντα πολύ ανασφαλής κάτι που έγινε ακόμη πιο έντονο όταν η αδερφή της άρχισε να ασχολείται με το modeling.

Από την άλλη, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχει τον παραμικρό ανταγωνισμό με την αδερφή της και ότι η μία είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της άλλης. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μάλλον ο πλούσιος