Ο sexy κατάδικος, Jeremy Meeks αποφυλακίστηκε και είναι έτοιμος για όλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο sexy κατάδικος, Jeremy Meeks αποφυλακίστηκε και είναι έτοιμος για όλα

Ο πιο sexy κατάδικος επιστρέφει...

Θυμάστε τον Jeremy Meeks; Ε! Από σήμερα και να μην τον θυμόσουν δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ. Κι αυτό γιατί ο sexy κατάδικος αποφυλακίστηκε και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι έτοιμος για πολλά πράγματα.

Τι εννούμε; Ο Jeremy Meeks λοιπόν το 2014 συνελήφθη στην Καλιφόρνια για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία και μόλις οι αστυνομικές αρχές ανέβασαν τη φωτογραφία του στο site τους έγινε κυριολεκτικά, χαμός. Ο 30χρονος έγινε viral και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο sexy κατάδικος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καριέρα μέσα από την φυλακή.

965397 dghser 7a414

Έπειτα από αρκετούς μήνες, ο, Jeremy αποφυλακίστηκε και ξεκινά και επίσημα η καριέρα του. Ο 30χρονος πατέρας τριών παιδιών, προσέλαβε ήδη και τον ατζέντη με τον οποίο φωτογραφήθηκε αμέσως μετά την αποφυλάκιση του.

965400 tgwertfwrtf a6d39

Ο αντζέντης του, Jim Jordan δήλωσε, πως τους περιμένει πολύ δουλειά και υπάρχουν πολλές προτάσεις που πρέπει να μελετηθούν και πως έχει μεγάλα σχέδια για τον πελάτη του.

Ο Jeremy Meeks έχει ήδη πολλές προτάσεις για φωτογραφήσεις μόδας, διαφημιστικά, και ταινίες, ενώ σχεδόν όλα τα πρακτορεία τον διεκδικούν.

965398 rtghet 92b21
965399 efhetdgh 26b60

Διάβασε ακόμα: Οι Άγγελοι της Victoria's Secret επέστρεψαν, με μαγιό!