Η Jessica Chastain μιλάει για τη φημολογούμενη κόντρα με την Jennifer Lawrence

Η Jessica Chastain μιλάει για τη φημολογούμενη κόντρα με την Jennifer Lawrence

Σε συνέντευξή της, η Jessica Chastain μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τη συνάδελφό της, Jennifer Lawrence.

«Υπάρχει η προκατάληψη ότι οι γυναίκες γενικώς το βρίσκουν δύσκολο να συνεργάζονται με άλλες γυναίκες. Εγώ δεν έχω ποτέ μου γνωρίσει μια τέτοια γυναίκα. Θυμάμαι να μεγαλώνω με αυτό τον μύθο, να ακούω παντού πόσο ανταγωνιστικές είναι οι γυναίκες και πόσο τσακώνονται όταν δουλεύουν μαζί, αλλά πραγματικά νομίζω ότι είναι εντελώς ανυπόστατο όλο αυτό. Εγώ δεν το έχω ζήσει ποτέ μου» σχολίασε αρχικά η 38χρονη ηθοποιός, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Jennifer Lawrence με αφορμή τα βραβεία Όσκαρ το 2013, όπου ήταν συνυποψήφιες για το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου (το οποίο κέρδισε τελικά η Lawrence), είπε: «Ξέρω ότι, κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν τα Όσκαρ, τα Media ψάχνουν να δημιουργήσουν θέματα ώστε να κερδίσουν clicks, και τότε τα sites απλώς επινόησαν μια ψεύτικη κόντρα ανάμεσα στη Jennifer Lawrence και σε εμένα. Αμέσως είχα απαντήσει τότε σε όλα αυτά, εξηγώντας ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα ψέμα, που πρέπει να σταματήσει».

Jennifer Lawrence Jessica Chastain were all smiles Golden ac334


Ένα χρόνο μετά τις πρώτες φήμες περί κόντρας, οι δύο σταρ βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2014 και πόζαραν μαζί, απαντώντας με τον δικό τους τρόπο στα δημοσιεύματα.