Αυτό πρέπει να το δείτε: Η νέα αγαπημένη του Scott Disick είναι πανομοιότυπη με...

Γωγώ Φούντα
Αυτό πρέπει να το δείτε: Η νέα αγαπημένη του Scott Disick είναι πανομοιότυπη με...

Άραγε η Kourtney τι έχει να πει γι' αυτό;

Mπορεί από τη στιγμή που χώρισε να τον έχουμε δει με αμέτρητες παρτενέρ στο πλευρό του, να γλεντοκοπάει και να πίνει μέχρι θανάτου, αλλά η αλήθεια είναι, ότι ποτέ δε βγήκε στη δημοσιότητα ότι έχει μία σταθερή σύντροφο. Μέχρι σήμερα βέβαια που κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Scott Disick λοιπόν, εδώ και λίγες εβδομάδες, είναι ζευγάρι με το 20χρονο μοντέλο Christine Burke και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να βγαίνουν από εστιατόριο όπου μόλις είχαν γευματίσει. Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι η νεαρή καλλονή, είναι πανομοιότυπη, με την Kendall Jenner, η οποία είναι αδερφή της πρώην συντρόφου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Kourtney Kardashian.

324257C400000578 3495775 A pal Scott Disick was seen with a young woman as they left Tosc m 80 1458159263903 ae79b

Εκτός βέβαια από την ομοιότητα με την πρώην... κουνιάδα του, αρκετοί εντόπισαν και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την ίδια την Kourtney, καθιστώντας σαφές, ότι ο Scott έχει... πολύ συγκεκριμένο γούστο όσον αφορά στις γυναίκες. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι όσο περισσότερο κοιτάζουμε τις φωτογραφίες, τόσο περισσότερο δυσκολευόμαστε να εντοπίσουμε κάποια διαφορά με την Kendall.

Απίστευτο!