Μήπως η Kate Middleton δεν είναι αυτή που νομίζαμε; Η συμπεριφορά που προκάλεσε σάλο

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως η Kate Middleton δεν είναι αυτή που νομίζαμε; Η συμπεριφορά που προκάλεσε σάλο

Γιατί έχει μπει στο στόχαστρο;

Η Kate Middleton είναι μία γυναίκα που γενικώς τη θαυμάζεις. Προσπαθεί να κρατά ένα χαμηλό προφίλ και αποφεύγεις τις δημόσιες εμφανίσεις άνευ λόγου και αιτίας. Ίσως και να προτιμά να παίζει στον κήπο του Παλατιού με τη μικρή Charlotte και τον μπόμπιρα George παρά να παραβρίσκεται σε απογευματινές εκδηλώσεις της καλής κοινωνίας της Μ. Βρετανίας. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τι συνέβη όμως και ο τρόπος ζωής της Kate έχει μπει ξανά στο μικροσκόπιο- τι είναι και αυτό πάλι- και όλοι μιλούν για προκλητικές εμφανίσεις και πολυέξοδες;

Duchess of Cambridge 51e18

Ο πρίγκιπας William έδωσε μία συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι «itv» και αρνήθηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που αφορούσε την προσωπική του ζωή και τις υποχρεώσεις του ως πρίγκιπας; Τέθηκε ακόμα και η ερώτηση περί τεμπελιάς του πρίγκιπα αλλά εκείνος άλλαξε αμέσως θέμα. Πολλοί θεωρούν πως εκείνος και η Kate τον τελευταίο καιρό το έχουν ρίξει στα... λούσα, πηγαίνουν σε υπερπολυτελή θέρετρα για διακοπές (δες Courchevel) και ψωνίζουν πανάκριβα ρούχα.

kate middleton skiing xlarge 361f3

Βλέπεις η Kate Middleton, τον τελευταίο καιρό, έχει εμφανιστεί με κάποια ιδιαίτερα κομμάτια και δεν ήταν λίγοι αυτοί που την έβαλαν στον τοίχο και της πέταξαν... βελάκια. Αν όμως δεν πάει η Kate για σκι, ποια θα πάει; Το status της της επιτρέπει να κάνει μία τέτοιου είδους ζωή και αν μας ρωτούσε κανείς, θα λέγαμε πως άλλες στη θέση της δε θα ήταν τόσο... προσγειωμένες.

Διάβασε ακόμα:

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους: Το νέο hot ζευγάρι ανταλλάσσει δημοσίως καυτά φιλιά

Δε θέλουμε να το πιστέψουμε: Η σταρ έχει γίνει πιο αδύνατη και από τη σκιά της