Αυτή τη φωτογραφία με μαγιό της Britney Spears ΠΡΕΠΕΙ να τη δείτε

Γωγώ Φούντα
Αυτή τη φωτογραφία με μαγιό της Britney Spears ΠΡΕΠΕΙ να τη δείτε

Η star κατάφερε το... ακατόρθωτο

Κάποτε, ήταν το απόλυτο pop είδωλο με εκατoμμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, τις πωλήσεις των δίσκων της να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και όλες τις συναυλίες της να είναι sold out. Και όπως συμβαίνει πάντα με τους έφηβους που φτάνουν απότομα στην κορυφή, ακολούθησε το meltdown της-που λένε και οι αμερικανοί-με αποτέλεσμα να γίνουμε μάρτυρες μιας ακραίας συμπεριφοράς και φυσικά της ταχύτατης παρακμής της.

Και μπορεί η Britney Spears να ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, κάτι που είχε αντίκτυπο και στην εμφάνισή της με πολλά παραπανίσια κιλά, αλλά φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει την ολική επαναφορά της.

32676FEB00000578 3501940 image m 11 1458519440034 1b53e

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, μόνο με το μαγιό της να κάνει ηλιοθεραπεία στην άκρη της πισίνας του σπιτιού της, και ειλικρινά δεν μπορέσαμε να μην εντυπωσιαστούμε από το απίστευτο κορμί που έχει φτιάξει και πάλι. Λεπτή, γραμμωμένη, όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε δηλαδή, έδειχνε καλύτερα από ποτέ.

Nα σημειώσουμε ότι αρκετοί υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία έχει υποστεί photoshop αν και δε θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο για την αγαπημένη μας.

Σε άλλα νέα, συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas με τεράστια επιτυχία. Welcome back Britney.