Οι πράξεις τους «μιλούν»: Οι Brangelina έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι

Ερμιόνη Σαρρή
Οι πράξεις τους «μιλούν»: Οι Brangelina έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι

Δες τις φωτογραφίες τους και θα μας καταλάβεις.

Η Angelina Jolie μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. Μοιράζει το χρόνο της μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων, φιλανθρωπιών και οικογένειας. Την προηγούμενη εβδομάδα την είδαμε να ταξιδεύει από το Λίβανο στην Ελλάδα με σκοπό να επισκεφθεί τους πρόσφυγες και αμέσως μετά πέταξε για τη Μ.Βρετανία για να βρεθεί στο πλευρό του Brad Pitt και των παιδιών της.

Οικογενειακές στιγμές πέρασαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι Brangelina, αφού οι παπαράτσι τους πέτυχαν να κάνουν τη βόλτα τους στην αγορά του Portobello στο Notting Hill. Περπάτησαν ανάμεσα στο κόσμο χωρίς να προκαλέσουν και χωρίς να θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών πάνω τους. Μάλιστα, είχαν μόνο έναν bodyguard μαζί τους, ο οποίος κρατούσε μία πολύ διακριτική στάση. Όποιος έχει επισκεφτεί το Notting Hill τα Σαββατοκύριακα γνωρίζει τι πανικός επικρατεί από κόσμο. Οι Brangelina όμως το τόλμησαν για χάρη των παιδιών τους.

325DC1E100000578 3500550 image a 33 1458414510653 46ce7

Οι Brangelina περπατούσαν σαν μία απλή και φυσιολογική οικογένεια και αυτό δείχνει ποιοι πραγματικά είναι. Άλλοι στη θέση τους δε θα πήγαιναν καν σε μία περιοχή που τα Σαββατοκύριακα είναι γεμάτη από τουρίστες και κόσμο.

Διάβασε ακόμα:

Η Angelina Jolie σε μία από τις πιο σπάνιες (και εκθαμβωτικές) εμφανίσεις της

Το μεγάλο φάουλ της Victoria Beckham και το απίστευτο κράξιμο από τους θαυμαστές της