Διαζύγιο βόμβα: Το διάσημο και ζάμπλουτο ζευγάρι, αποφάσισε να χωρίσει

Γωγώ Φούντα
Διαζύγιο βόμβα: Το διάσημο και ζάμπλουτο ζευγάρι, αποφάσισε να χωρίσει

Kαι μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες

Τον τελευταίο καιρό το Hollywood, κλονίζουν χωρισμοί και διαζύγια, τα οποία ίσως κάποια να περιμέναμε, αλλά τα περισσότερα μας πιάνουν στον ύπνο. Ένα από τα πιο απρόσμενα λοιπόν, είναι και το συγκεκριμένο, μιας και κανένας δεν γνώριζε ότι το διάσημο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Tamara Ecclestone, κόρη του επικεφαλής της Formula 1, Bernie Ecclestone, μοντέλο και τηλεπερσόνα, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της Jay Rutland, και μάλιστα ζήτησε οι διαδικασίες να αρχίσουν λίαν συντόμως. Όπως αναφέρουν πηγές, το διάσημο ζευγάρι κοιμάται εδώ και αρκετό καιρό σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, κάτι που κάνει ακόμα πιο σπάνια την επικοινωνία τους, μιας και ζουν σε μία... διακριτική έπαυλη.

3272A85B00000578 3503950 image m 22 1458636288493 ddd51

Όπως ανέφερε η ίδια η Tamara, το κύριο μέλημά της είναι να προστατεύσει την κόρη της Sophia και γι' αυτό δε θα ήθελε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. Πάντως, σύμφωνα με φήμες, ο Rutland εμπλέκεται σε σκάνδαλο διακίνησης ναρκωτικών, κάτι που για την ώρα ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται.