Άγριο κράξιμο στο ζεύγος Clooney: Η κίνηση που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
Άγριο κράξιμο στο ζεύγος Clooney: Η κίνηση που ξεσήκωσε αντιδράσεις

O star... «έμπλεξε»

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει, αλλά τελευταία το ζεύγος Clooney έχει αποτραβηχτεί κάπως από τα φώτα της δημοσιότητας, με όλους εμάς να αναρωτιόμαστε-και όχι άδικα-τι μπορεί να έχει συμβεί. Και να που τελικά, όλα βγήκαν στη φόρα, και όχι μόνο μάθαμε τι συμβαίνει αλλά πληροφορηθήκαμε και για μία νέα μεγάλη κόντρα που μόλις ξεκίνησε.

Ο George λοιπόν, ως γνωστόν, ασχολείται έντονα με την πολιτική ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στο κόμμα των Δημοκρατικών. Αυτή την εποχή μάλιστα, έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας της Hillary Clinton η οποία είναι φαβορί για το χρίσμα του κόμματος.

Hillary Clinton official Secretary of State portrait crop 55781

Παρόλα αυτά, ο συνυποψήφιός της, Bernie Sanders, ο οποίος δε χαίρει της εύνοιας του star του Hollywood, άστραψε και βρόντηξε με κάποια γεγονότα που συνέβησαν εσχάτως. Που λέτε, η Hillary και o George, αποφάσισαν να πάνε για τα... πολλά διοργανώνοντας δείπνο, φυσικά με σκοπό να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα για την εκστρατεία τους.

Η τιμή συμμετοχής στο υπερπολυτελές δείπνο λοιπόν, θα είναι ανά κεφάλι, 33.400 δολάρια ενώ η προνομιακή θέση κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 353.400 (!!!) δολάρια. Φυσικά, οι προνομιούχοι της υπόθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με το διάσημο ζεύγος ενώ η όλη πρωτοβουλία σχολιάστηκε ιδιαιτέρως πικρόχολα, με τον George-κυρίως-να ακούει τα... εξ' αμάξης!

Καλά ξεμπερδέματα παιδιά.