Αν οι φήμες είναι αληθινές, τότε το πιο απροσδόκητο ειδύλλιο του Hollywood μόλις γεννήθηκε

Γωγώ Φούντα
Αν οι φήμες είναι αληθινές, τότε το πιο απροσδόκητο ειδύλλιο του Hollywood μόλις γεννήθηκε

O star μόλις χώρισε

Το έχουμε πει πολλές φορές, οι χωρισμοί και τα διαζύγια τον τελευταίο καιρό στο Hollywood, είναι τόσο συχνά όσες σχεδόν και οι εμφανίσεις των stars με κολάν γυμναστικής και το στρωματάκι της yoga παραμάσχαλα-αλήθεια όντως όλες τους γυμνάζονται τόσο πολύ;-.

Ένα από τα πιο επεισοδιακά διαζύγια πάντως, το οποίο έχει καταντήσει σήριαλ, είναι και αυτό του Ben Affleck και της Jennifer Garner, οι οποίοι, παρόλο που είναι χωρισμένοι εδώ και πολλούς μήνες, μόλις λίγες μέρες πριν τα πράγματα μπήκαν ουσιαστικά στην τελική ευθεία. Και εφόσον ο Ben είναι πλέον και επισήμως, ελεύθερο πουλί-γιατί είδαμε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά όλα τα προηγούμενα χρόνια-είπε να βάλει πλώρη για άλλες αγκαλιές, φυσικά διάσημες!

ben affleck jennifer garner divorce 1 1744c

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ιδιαιτέρως γοητευμένος από την Jennifer Lawrence, την οποία μάλιστα θέλει και για συμπρωταγωνίστρια στη νέα του ταινία. Όπως μάλιστα έχει πει, του θυμίζει έντονα την Garner στα νιάτα της, ενώ τη θεωρεί πολύ ταλαντούχα και όμορφη. Μάλιστα, ανταλλάσσουν ήδη μηνύματα ενώ έχουν κανονίσει να πάνε και για φαγητό προκειμένου να συζητήσουν το... κοινό τους μέλλον.

Jennifer Lawrence eaae4

Όχι ότι δεν ταιριάζουν, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι η Lawrence δεν πρέπει να μπλέξει με έναν άντρα μπερμπάντη σαν αυτόν. Κορίτσι μου πρόσεχε γιατί σε βλέπουμε τάρανδο στο τέλος!