Είναι πια επίσημο: Η σταρ υποχώρησε και η πιο hot επανασύνδεση του Hollywood είναι γεγονός

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι πια επίσημο: Η σταρ υποχώρησε και η πιο hot επανασύνδεση του Hollywood είναι γεγονός

Το Πάσχα τους ένωσε και εκείνη... ενέδωσε στις επιθυμίες του

Ο χωρισμός τους ήρθε λίγο πριν το γάμο. Ενώ όλοι περίμεναν να τη δουν νυφούλα, οι διαφωνίες τους «νίκησαν» τον έρωτα (ή και την αγάπη) και οι δρόμοι τους χώρισαν. Εκείνη δεν ήθελε να αλλάξει χώρα, ενώ αυτός επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αυτός ήταν ο λόγος που έβαλαν τον περασμένο Δεκέμβρη μία μεγάλη τελεία στη σχέση τους και από ότι φαίνεται τα δεδομένα μόλις ανατράπηκαν.

Η Courteney Cox έκανε την υποχώρηση, έκανε το μεγάλο βήμα προς τα πίσω και θα το τολμήσει. Η ηθοποιός δεν άντεξε μακριά από τον πρώην 39χρονο αρραβωνιαστικό της Johnny McDaid και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στην Ιρλανδία. Αφού πέρασαν μαζί το Πάσχα, η Courteney άλλαξε γνώμη και σκέφτηκε πως είναι σωστό να περνά μερικές εβδομάδες στην Ιρλανδία για να βρίσκεται δίπλα του.

Είχαμε ξαναγράψει για την επανασύνδεσή τους αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο. Τώρα πια μπορούμε να γράφουμε και να μιλάμε με απόλυτη σιγουριά.

courteney cox epanasundesi 88b22

Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! η Courteney είναι «ανοιχτή» και σε μία μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα του συντρόφου της.

Διάβασε ακόμα:

Ήρθαν πιο κοντά; Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 50 Shades που αποκαλύπτουν πολλά

Diane Kruger: Το εντυπωσιακό φόρεμά της δυστυχώς δεν έκρυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει