Έχουμε εξελίξεις: Η Kate Middleton περιμένει δίδυμα

Ερμιόνη Σαρρή
Έχουμε εξελίξεις: Η Kate Middleton περιμένει δίδυμα

Η βασιλική οικογένεια μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς!

Οι φήμες όλο και φουντώνουν πως η Kate Middleton είναι ξανά έγκυος. Μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ινδία ήταν και η αφορμή για να βρεθεί η τρίτη της εγκυμοσύνη ως θέμα σε όλα τα περιοδικά. Οι εξελίξεις όμως τρέχουν (αυτό έλειπε κιόλας) και όλα δείχνουν πως η βασιλική οικογένεια θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη και όχι ένα.

Το περιοδικό Life & Style έγραψε πριν από μερικές ώρες πως η Kate Middleton περιμένει δίδυμα. Το ζευγάρι ούτε που το περίμενε και αρχικά «πάγωσαν» και οι δυο τους. Τόσο η Kate όσο και ο William γελούσαν και έκλαιγαν από τη χαρά τους .

kate middleton pregnant 2 464a4

Η Kate Middleton ένιωσε αρκετές αδιαθεσίες στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της αλλά αυτό δεν την εμπόδισε στο να ταξιδέψει με τον William στην Ινδία. Όπως είχαμε πει και στο προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την τρίτη εγκυμοσύνη της Kate, είναι ακόμα νωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν πολύ κοντά χρονικά, οπότε αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, δε θα μας ξάφνιαζε!

Έγκυος για τρίτη φορά; Οι φωτογραφίες αυτές της Kate Middleton δημιούργησαν πανικό

kate middleton pregnant 4 5f048

Διάβασε ακόμα:

Το αδυνατισμένο κορμί της Angelina Jolie είναι και πάλι στο στόχαστρο: Μάθε γιατί!

Wow! Η Βίκυ Καγιά στην πιο σέξι φωτογράφιση που την έχεις δει ποτέ