Η φωτογραφία στο Instagram που ντρόπιασε τη Kourtney Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία στο Instagram που ντρόπιασε τη Kourtney Kardashian

Αυτά συμβαίνουν αν πειράζεις τις φωτογραφίες

Μπορεί η Kourtney Kardashian να διαθέτει τα πιο λεπτά και σμιλεμένα οπίσθια στην οικογένεια των αδερφών Kardashian, ωστόσο αυτό δε σημαίνει, πως δεν κάνει φώτοσοπ στις φωτογραφίες της για να ξεγελάει τους οπαδούς της, δείχνοντας πως είναι αψεγάδιαστα!

Απόδειξη η πρόσφατη φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένα σύντομο ταξίδι της με φίλους στην Ισλανδία. Η 37χρονη reality star ανέβασε μία φωτογραφία με το μαγιό της, δείχνοντας μας την πίσω όψη της, στην οποία έπαιζε με το νερό, καθώς έβγαινε από το τζακούζι. Και τα οπίσθια της φαίνονται καταπληκτικά.

Έλα όμως που η φωτογραφία είναι πειραγμένη. Σύμφωνα με τον φωτογράφο των celebrities, Alan Barry, η γλυκιά Kourtney έχει πειράξει τη φωτογραφία της για να φαίνονται πιο ωραία τα απίσθια της. Όπως ο ίδιος αναφέρει, αν παρατηρήσετε τη δεξιά της πλευρά είναι απίστευτα γυαλιστερή και λίγο θολωμένη, τόσο που δεν φαίνονται τα νερά που «τρεμοπαίζουν» από κάτω της, όπως στην αριστερη πλευρά (που φαίνονται πιο καθαρά και όχι θολωμένα).

2016 04 24 6 2d53d
kourtney kardashian photoshopped butt photo fail pp 85cfc

Μα γιατί βρε Kourtney; Αφού και χωρίς φώτοσοπ είναι πολύ ωραίο το σώμα σου.

Δες κι αυτό: Η Kourtney Kardashian είχε γενέθλια και το γιόρτασε, όπως έπρεπε